تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نیروی دریایی سپاه مسئول امنیت تنگه هرمز است

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: نیروی دریایی سپاه مسئول امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس بوده و هیچ نیازی به غریبه‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علی رضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس از موارد مهم برای ایران است اظهار داشت: عبور و مرور دریایی بین‌المللی باید همچنان بین‌المللی باقی بماند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: ایران چندین دهه است که امنیت تنگه هرمز را تامین کرده و حضور کشورهایی خارج از منطقه باعث مختل شدن امنیت این تنگه شده است.

 

وی با اشاره به اینکه آمریکا و انگلیس در حال بافتن سناریوهای متعددی برای توجیه حضور خود در خلیج فارس هستند افزود : آمریکا و انگلیس در حال طراحی برای سوء استفاده از کشورهای منطقه بوده تا از نیاز کشورهای اروپایی و غرب آسیا به نفت ایران بهره برداری کنند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد که حوادث دریایی متعددی به دلیل حضور آمریکا در خلیج فارس روی داده و واشنگتن با حمله به کشتی‌ها در نزدیکی آب‌های ایران تلاش دارد که به ایران اتهام زنی کند.

 

دریادار تنگسیری ادامه داد : آمریکا و انگلیس در حال برنامه‌ریزی برای حضور رژیم صهیونیستی در خلیج فارس هستند و ما درباره هرگونه حضور غیر قانونی به ویژه رژیم صهیونیستی در خلیج فارس و تنگه هرمز هشدار می‌دهیم.

 

وی تاکید کرد: ما در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول تضمین امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس هستیم و هیچ نیازی به غریبه‌ها نیست.

 

سردار تنگسیری افزود : پیام ما به کشورهای منطقه و خارج از منطقه این است که تا زمانی که نفت خود را از این منطقه صادر می‌کنیم امنیت آن را نیز تضمین می‌کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت : تنگه هرمز باز بوده و همه می‌توانند برای صادرات نفت خود از آن استفاده کنند.

 

منبع: سپاه نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار